*

AriPesonen1

Presidentinvaalit 2018

Valeuutiset tulivat jo Suomenkin vaaleihin – Pekka Haaviston tapaus

Reilusti yli puolet suomalaisista pitää todennäköisenä, että verkossa leviää keksittyjä uutisia presidentinvaaleihin liittyen.

Entä jos kävisi ikävästi: Voisiko keskusta vielä vaihtaa presidenttiehdokasta?

Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen ilmoitti maanantaina ikävän uutisen. Hänet oli perjantaina toimitettu sairaalahoitoon sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

Isku on kova kenelle tahansa ehdokkaalle, mutta aivan erityisen kova se on ehdokkaalle, joka on viritellyt kampanjaansa aina kesästä 2016 asti. Vanhasesta tuli ehdokas, koska hän väkevästi halusi ehdokkaaksi.

Kansallinen Kokoomus r.p ja omatunto

Keväällä 1918 Suomessa taisteltiin verisesti vallasta. Taistelujen tauottua eduskunta kokoontui saksalaisen kenraali von der Golzin valvovien silmien allla 15.5.1918 Heimolan talossa. Paikalle tuli 98 kansanedustajaa. Kevään valtataistelun hävinneet olivat joko paenneet Venäjälle (n. 40 kansanedustajaa), kuolleet vankileirillä (8 kansanedustajaa) teloitettu (10 kansanedustajaa) tai olivat vangittuina (19 kansanedustajaa). Voittajien 4 kansanedustajaa oli surmattu taistelujen aikana.

Suomi lukitsi itse ovensa Natoon, avaimet syvälle Sauli Niinistön taskuun

Ne lukkojen naksahdukset kuuluivat Kremliin asti.

Ensin tasavallan presidentti Sauli Niinistö lukitsi Suomen Nato-kannan aiempaa ponnekkaammin kansanäänestyksen taakse viime maanantain presidenttitentissä.

Niinistön kannatuksessa ensimmäinen romahdus

Tuoreen HS-gallupin mukaan  valitsijayhdistyksen ehdokas Sauli Niinistön kannatus seuraavaksi presidentiksi on laskenut romahdusmaisesti huippuluku 76 prosentista 67 prosenttiin. Tulos ei ole mikään yllätys, tätä ovat monet julkisestikin ennakoineet ja ensimmäisen ehdokkaiden keskustelun perusteella voi olettaa, että sama suunta jatkuu.

Se sanottiin vasta kun kamerat sammuivat: ”Maahanmuutto”

Presidentinvaalien ensimmäisestä tentistä jäi vielä aiheita ammennettavaksi seuraaviin tentteihin. Istuva presidentti Sauli Niinistö sekä ehdokkaat Pekka Haavisto ja Laura Huhtasaari vihjasivat maanantaina kameroiden sammuttua, että maahanmuutto ja arvokysymykset synnyttävät tulevissa mittelöissä vielä kiihkeää debattia.

–Mehän emme puhuneet maahanmuuttokysymyksestä ollenkaan. Ei puhuttu pakolaiskriisistä eikä presidentti Niinistön ajatuksesta, jonka hän aikanaan eduskunnassa esitti, että pitäisi avata Geneven pakolaissopimus, sanoi Pekka Haavisto, kun kamerat sammuivat.

Presidenttitentti 30.10. 2017 Finlandiatalolla.

Noin kerrottiin että suoralähettys alkaa  17. 15.  näpyttelin kaukosäädintä en vain löytäny kyseistä tenttiä telkkaristani.

No, kyllähän minä kuulin, että kehotettiin menemään nettiin tenttiä katselemaan.

Haloo!! Onko meillä kaikilla netti?

Tuo ohjelma oli sentään suhteellisen tärkeä ja ajankohtainen, että  jokaisella suomalaisella olisi pitänyt olla mahdollisuus nähdä se.

Tässä on selvää syrjintää, jos et omista kaikkia nyky vempaimia tai et osaa niitä käyttää sinut pudotetaan armotta yhteiskunnanrattaista.

Russofobia jylisee – nyt maalataan uhkaa jo vaaleihinkin!*

Mystinen turvallisuuskomitea [1 pärisyttää Venäjän uhkarumpua. Nyt analysoitiin uhkakuva siitä, että Venäjä sotkeutuu Suomen presidentinvaaleihin 2018. Analyysi vietiin niinkin pitkälle, että kuvioihin maalattiin räikeällä pensselillä jopa salamurhia ja terrori-iskuja! Kovaa puhetta, mutta keiden toimesta – pitäisikö kansan tietää? ---

~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710282200493416_pi.shtml -

Ote yllä olevan linkin kirjoituksesta:

Sipilällä hätä kädessä – Väyrynen tasapainottaa

Keskustan kannatus on alamaissa, sen kertoi muun muassa Helsingin Sanomien mielipidetiedustelu puolueiden kannatuksesta. Juha Sipilä kehottaa Paavo Väyrystä eroamaan Keskustasta.

 

Tämä erokehote ei ole lainkaan kohentamassa Keskustan kannatusta – pikemminkin tuomassa keskustalaisten mukaantuloa Väyrysen kansalaiskannatukseen, joka johtaa viralliseen presidenttiehdokkuuteen 2018!

Suomi saa valkoisen presidentin

Otsikko kertoo jo oikeastaan itsestäänselvyyden, niin että periaatteessa olisi turha jatkaa tekstiä tämän pidemmälle. Jatkan kuitenkin, jotta saisin edes jonkun lukijan niskakarvat pörhistymään. Kirjoitus on turha, jos ei siitä joku mieltään pahoita tai jopa suutahda.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä